La Copa Osona de trial continua el proper diumenge a Folgueroles

22/02/2012
Trial

La Copa Osona de trial continua el proper diumenge a Folgueroles

El proper diumenge dia 26 de febrer es disputarà a Folgueroles la segona prova puntuable per a la tretzena edició de la Copa Osona de Trial. Enguany la prova canvia part de la seva ubicació i transcorrerà entre l’ermita de la Damunt i el bosc de Can Clotet; sent l’entorn de l’ermita la zona destinada a l’aparcament, a les inscripcions, al bar i al podi. En aquest paratge boscós entre l’ermita i Can Clotet tindran lloc les zones de la competició, un total de cinc zones amb blocs i parets de pedra i amb fullaraca on els participants hauran de fer dues voltes.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimarts  abans de la prova o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h.
S’espera una gran afluència d’esportistes vinguts de Catalunya, Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid.
Pel què fa la classificació general després de les prova de Taradell tenim en les primeres posicions a Rafa Tibau de Caldes de Montbui en expert, Borja Conejos de Zarzalejo (Madrid) en cadets, Maró Valls de Cardedeu en infantils, Toni Guillen de Sant Feliu de Codines en alevins, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Oriol Roca de Matadepera en benjamins, Martí Quera de Matadepera en pre benjamins, Lluc Plans de Sant Antoni de Vilamajor en open blanc, Toni Saladelafont de Calders en open blau i Roger Lladó de Monistrol de Montserrat en open verd.