Uns 1500 ciclistes acudeixen a la convocatòria de Balaguer

21/02/2012
Cicloturisme

Uns 1500 ciclistes acudeixen a la convocatòria de Balaguer

El passat diumenge 19 de febrer es va celebrar la marxa reivindicativa "Nosaltres també hi Circulem" a Balaguer. Els organitzadors, el Club Radical Interesport, el Club Esportiu Pedala.cat i el Club Ciclista Balaguer, volen agrair a tots els participants, ciclistes i acompanyants que van estar presents i també a tothom que va manifestat el seu suport.
Segons els organitzadors, a la marxa reivindicativa van participar aproximadament 1.500 ciclistes de totes les edats, a més de molts acompanyants i persones que van donar suport a la marxa.
La marxa va consistir en un recorregut pels carrers de la ciutat i per la carretera C-13, fins arribar al lloc del tràgic accident del diumenge 12, on es va  guardar un minut de silenci en memòria dels dos companys ciclistes que van perdre la vida.
La concentració final, amb lectura d'un manifest per part d'en Robert Pedrosa, es va realitzar a la Plaça Mercadal de Balaguer i en aquest es va destacar la necessitat de respecte i conscienciació envers els ciclistes, el compliment de la normativa bàsica que permet als ciclistes la circulació de dos en dos en paral.lel i l'obligatorietat per part dels vehicles de respectar el metre i mig de distància lateral en l'avançament.
Els clubs organitzadors de la convocatòria també agraeixen a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Balaguer, Mossos d'Esquadra i resta d'institucions i organitzacions i mitjans de comunicació que han donat el seu suport, per tal de dur a terme aquesta convocatòria amb èxit.

Text: Ruben Carro