El fred no impedeix una gran participació a l´ Open BMW de Llorà

13/02/2012
BTT

El fred no impedeix una gran participació a l´ Open BMW de Llorà

400 valents amb temperatures de -10º han tornat a desafiar per segon diumenge consecutiu la fred per celebrar la segona cursa dels Opens de febrer, en aquest cas a Llorà. La volta llarga amb 27 quilòmetres i més de 1000 metres de desnivell positiu acumulat se l'ha adjudicat, igual que diumenge passat, Cameron Jette (Canadà) amb una lluita aferrissada i un esprint final d'infart amb el ciclista, de Bicis Esteve, Christian Collados. Completant el podi Francesc Freixer (Bicis Esteve).
El podi de la volta curta de 15 quilòmetres i més de 700 metres de desnivell positiu acumulat, ha estat per Xavier Ferrer (Radikalbikes) que ha entrat en primer lloc, seguit del francès Alexí Vigier i tanca el podi Xavier Ariza (La Torreta Bike club).
Aquest mateix circuit també és el que han fet els participants de l'Open Trail Tradeinn. Amb una graella que feia goig s'ha adjudicat la primera posició Roberto Sancho (Matxacuca), en segona posició Juli Casabó i en tercera posició Josep  Sancho (Centre Excursionista Caldes).
En categoria femenina, primer classificat Ana Maria Vinyoles, segon lloc Paloma Lobera (Matxacuca) i en tercer lloc Emma Fàbregas (local, LLorà).

Tota la informació: www.openbttbmw2012.blogspot.com