Mauricio Muller és el més ràpid a la Bisbal

13/02/2012
Carretera

Mauricio Muller és el més ràpid a la Bisbal

El Club Ciclista La Bisbal que presideix Sebastià Sabater ha estat l’organitzador del XXXV Cinturó Ciclista Baix Empordà- Memorial Antonio Fernàndez i puntuable pel Campionat d’Hivern de Carretera. La cursa de caràcter social ha tingut una participació de 160 corredors de diferents categories i s’ha disputat en un circuit de 37 km en que els corredors han fet 2 voltes, excepte els cadets, fèmines i veterans 60 que era de 57 km. L’alt de Rupià ha estat l’única dificultat de pujada però que no ha sigut suficient per formar cap escapada i s’han presentat 68 corredors per disputar l’esprint final en que el corredor argentí i ara garrotxí Mauricio Muller ha estat el més ràpid seguit del també olotí Adriano Moreno i Raúl Cruz. També s’ha disputat el premi de la muntanya a Rupià que ha guanyat Antonio Miguel (UPV-Bancaja), segon Baptiste Bidorini (Bicis Esteve) i la meta volant de la Bisbal s’ha imposat Mauricio Muller seguit de Francesc Zurita. I el millor equip ha estat Bicis Esteve seguit de Amatstrong Cycling Team. Els trofeus van ser un càntirs de disseny de ceràmica típica de la Bisbal.

Guanyador per categories

Èlit: Raúl Cruz (UPV-Bancaja), Sub23: Adriano Moreno (Mopesa), Màster 30: Raúl Cruz (RCR19), Sènior: Albert Giol (Amatstrogn), Veterà 40: Germa Vela (Montornès), Júnior: Benoit Desmos (Le Boulou), Cadet: David Payet (Comdibal), Veterà 50: Jose Nocete (Montornès), Tàndem: David Blanco (Tàndem Catalunya).

Dissabte dia 18 de febrer es disputarà la propera social per carretera a Porqueres. Els corredors han estrenat nous dorsals per gentilesa de Bicicletes Esteve.