Francesc Gironès primer líder de la Challenge de La Canonja

14/02/2012

El ciclista del CC Camp Clar – Mopesa, Francesc Gironès, és el primer líder de la Challenge Ciclista al imposar-se en solitari en el Trofeu Sant Sebastià disputat dissabte a La Canonja. Gironés que va atacar a 15 quilòmetres de meta, formava part d’un quartet que s’havia fet tot just començar les primeres rampes del Coll de la Batalla i que va coronar amb 35 segons d’avantatge sobre una nombrosa escapada que es va formar quan encara no s’havien disputat 5 quilòmetres de cursa. A cinc segons del guanyador entrava un reduït grup de 27 ciclistes encapçalats per Jordi Cervantes (Codigo 34 – CKT Novatec) que en un disputat esprint feia segon per davant d’Eduard Prades (CC Camp Clar – Mopesa), el gran grup arribava a més de 4 minuts.
A part de la general Francesc Gironès també encapçala la classificació de la regularitat, en el premi de la muntanya el primer lloc és per Víctor Iturat (CC Camp Clar – Mopesa) i la general per equips recau també en el conjunt del CC Camp Clar .
El proper dissabte 18 de febrer tindrà lloc la segona prova de la Challenge, el Trofeu La Rambla de 86,5 quilòmetres que portarà als ciclistes per les poblacions del Catllar, La Secuita, Bràfim, Nulles, Alió, Vallmoll, El Rourell, Vilallonga, El Morell i Constantí.