Preparat el Clínic de Santa Susanna amb Melcior Mauri

16/02/2012
Promoció

Preparat el Clínic de Santa Susanna amb Melcior Mauri

Els propers 23, 24, 25 i 26 de març a la localitat barcelonesa de Santa Susanna es celebra el I Clínic de ciclisme Santa Susanna amb Melcior Mauri. L’activitat tindrà lloc a l’hotel Mercury de la mateixa localitat, que compta amb noves instal•lacions i serveis adaptats als ciclistes. El clínic constarà de sortides amb bicicleta de carretera des del costat de la platja cap a zones de La Selva i paratges del Montseny, acompanyats per tècnics ciclistes, el propi Melcior Mauri i vehicles de suport. A la tarda, ponències per part d’especialistes sobre pautes d’entrenament, tàctica, fisiologia aplicables al ciclisme en general i, també la possibilitat de passar test biomecànics, de deixar-se cuidar per fisioterapeutes esportius o gaudir del luxós hotel i l’entorn turístic de Santa Susanna.
Entre els participants es sortejarà una plaça a l’edició zero de la TRANSPYR® ROAD (La travessa dels Pirineus en bicicleta de carretera) amb informació, també, de la tercera edició de la versió en mountain bike.
Els grups / clubs tenen el 10% de descompte en la inscripció del I Clínic de Ciclisme Santa Susanna.

El Clínic està impulsat per la Fundació Turística Santa Susanna i organitzat pel Club Ciclista Santa Susanna amb la col•laboració de l’Hotel Mercury.

Per a més informació:
http://www.stasusanna-online.com/ca/ciclisme/clinic