Airan Fernández guanya a El Vendrell

06/02/2012
Carretera

Airan Fernández guanya a El Vendrell

Una any més, la Penya Ciclista Baix Penedès ha fet que el Vendrell sigui per un diumenge el centre del ciclisme de competició en l'inici de la temporada 2012.
Aquest any la climatologia ha fet que la cursa sigui més dura degut a les baixes temperatures causades pel front d'aires siberians que afronta tot Catalunya.
Però com es diu en aquest esport de la bicicleta tot entra en joc, i un total de 162 corredors van voler demostrar un cop més la seva passió per aquest dur esport.
El recorregut va ser quasi idèntic al any passat, sortint del Vendrell, Santa Oliva, Llorenç, La Bisbal del Penedès, aquesta volta en dues ocasions i la tercera volta al pas per la Bisbal del Penedès es feia l'ascens a Coll de la Juncosa i baixant per Masllorenç i Masarbornès, en total 84 km de recorregut.
Com és normal en aquestes curses a l'inici de temporada, el ritme és força ràpid i les ganes de trencar la cursa en tot moment és present. El Coll de la Juncosa va dividir el gros del pilot en dos i en els últims quilòmetres dos corredors Airan Fernandez i Jordi Cervantes (CKT- Novatec) van poder arribar amb un lleuger avantatge sobre el primer grup i disputar la victòria que en aquesta ocasió va ser per Airan Fernandez del CC Campoclaro/Mopesa.
El recorregut de 84 km els corredors el van realitzar en 1 hora i 55 minuts amb un promig de 43,7 km/h.
Tots els corredors que van pujar a pòdium van obtenir un tiquet degustació de la Xatonada ja que aquest cap de setmana coincidíem aquestes dues importants festes.

Font fotografia: facebook d´ Airan Fernández