Gran representació estatal i internacional a la Volcat Ara Lleida Barcelona +

04/02/2012
BTT

Gran representació estatal i internacional a la Volcat Ara Lleida Barcelona +

La Volcat Ara Lleida Barcelona+, que es celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’Abril, torna amb més força que mai, més oberta i amb un recorregut pur MTB. Enguany els ciclistes seguiran gaudint d’uns paisatges espectaculars, on de nou les comarques de la província de Lleida, juntament amb comarques de la província de Barcelona esdevindran el perfecte escenari per gaudir de la bicicleta de muntanya tant en l’àmbit popular com en l’àmbit d’alta competició.
En aquesta nova edició entraran en acció grans corredors del panorama internacional, com Luis Leao Pinto (Bicis Esteve), actual campió de Portugal i corredor que col.lecciona nombroses victòries en curses nacionals de XC i Marató. El guanyador de la Volcat 2011 reapareix amb la intenció d'aconseguir una nova victòria i demostrar una vegada més el seu gran potencial.
Tampoc faltarà a la cita el campió de Finlàndia, Jukka Vastaranta (Cingolani Trek), el campió d’Espanya Paco Mancebo (Real Cyclist) i un dels millors especialistes en voltes per etapes, Roberto Heras, tots ells corredors de primer nivell i grans campions de carretera que s’han anat reconvertint al món de les curses per etapes en bicicleta de muntanya en els últims anys.
Ambisist, Bicis Esteve, Oki Orbea, Tomàs Bellès, a més d’altres equips de València, Astúries, Andalusia o Madrid ja han confirmat la seva presència a la Volcat, que una vegada més es disputarà en 3 etapes però enguany amb nous recorreguts. La primera jornada, el 6 d'abril, unirà la localitats de La Coma (Vall de Lord) amb Solsona, en una jornada que recorrerà paisatges impressionants del pre-pirineu. La segona etapa es celebrarà entre les localitats de Solsona i Igualada i l'última jornada anirà d'Igualada a Castellolí, sent l'etapa més curta però la més tècnica.
Seran un total de 180km de prova que es podran disputar en modalitat de Competició, Open i Popular, sent una prova de màxim nivell però també com a trobada per a aquells afeccionats al BTT que volen posar-se a prova en un ambient esportiu, lúdic i alhora competitiu.

Més informació i inscripcions a www.ocisport.net