Quart obrirà diumenge el campionat, que tindrà 4 proves

04/02/2012
BTT

Quart obrirà diumenge el campionat, que tindrà 4 proves

Aquest diumenge es disputarà a Quart la primera prova del Open BTT BMW, organitzat pel “polifacètic” Xevi Ferrer, que tindrà 4 curses puntuables (a Quart el dia 5, a Llorà el 12, a Llagostera el 19 i a Les Planes el 26), amb un format com la primera edició 2011, o sigui, recorreguts d’una sola volta i participació de la promoció i els cicloturistes de lleure i no federats, que hi participaran com a una marxa i que podran escollir entre volta curta i volta llarga.
La primera sortida, de Quart, serà a les 9:30 hores, amb un circuit d’uns 30 quilòmetres, en el que podran gaudir dels encants de Les Gavarres, com Sant Mateu de Montnegre, El circuit curt, de uns 20 quilòmetres i les proves dels Jocs Escolars, pels nens i nenes tindran 1 i 2 quilòmetres, en que podran participar-hi amb llicència o amb la tarja del Cat-Salut, amb el suport del Consell Esportiu del Gironès.
També cal destacar que la última prova, de Les Planes, serà Campionat Universitari de Girona i de Catalunya.
La novetat d’enguany seran les marxes a peu, que faran al circuit curt. No cal dir que hi haurà els premis habituals, obsequis i esmorzar.
Per últim direm que, a ben segur, els circuits ja estaran en perfectes condicions de la emblanquinada de neu, i que ja son més de 200 els inscrits.

Per a més informació: http://openbttbmw2012.blogspot.com

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)