La temporada cicloturista 2012 començarà a Arenys de Munt

03/02/2012
Cicloturisme

La temporada cicloturista 2012 començarà a Arenys de Munt

Aquest any les marxes de llarga distància comencen més aviat que mai.
El proper diumenge 4 de març es celebrarà la primera edició de la Marxa Cicloturista Ports del Maresme, organitzada pel Club Ciclista MuntBikes, que serà també la primera puntuable del Circuit de Llarga Distància 2012.
Els organitzadors ens tenen preparats dos circuits, un curt de 102 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell amb tres ports i un altre de
147 quilòmetres, desnivell aproximat de 3.000 metres i cinc ports de muntanya que serà el puntuable pel Circuit.
La marxa partirà de la zona del Torrent d’en Puig d’Arenys de Munt a les 8 hores del matí. Es baixarà a la costa passant per Arenys de Mar, Canet i Sant Pol de Mar. Allà tornarem a endinsar-nos cap a l’interior ja pujant per Sant Cebrià, Sant Iscle i arribant a l’alt de Collsacreu. Baixarem per Vallgorguina i Sant Celoni per arribar a Gualba.
Aquí hi ha preparada un tram sorpresa que ens portarà fins a Campins, per atacar el port de muntanya més important del dia, el Coll de Santa Helena per la banda de Santa Fe del Montseny.
Un cop avituallats i abrigats baixarem per Santa Maria de Palautordera fins a la carretera general. En aquest punt, els participants del recorregut curt continuaran per Vallgorguina i Collsacreu per arribar de nou a la línia d’arribada a Arenys de Munt.
Els valents que continuin pel recorregut llarg encara els quedarà feina. Hauran de seguir fins La Roca del Vallès, passant per Vilalba Sasserra, Llinars i Cardedeu, on s’enfrontaran a l’Alt de Sant Bertomeu (Òrrius), un portet no molt llarg però amb rampes dures que faran mal a les cames. Després es continuarà per Dosrius, Coll de Can Bordoi, Llinars i Vilalba Sasserra fins Vallgorguina on es pujarà l’última dificultat del dia -l’alt de Collsacreu- per arribar de nou a Arenys de Munt.
A la zona d’arribada hi haurà dutxes i lavabos i els participants podran gaudir d’un bon dinar de germanor i també d’un sorteig de regals dels organitzadors.
Ja estan obertes les inscripcions a www.bicinscripcions.cat. Recordeu que les inscripcions anticipades es tanquen el dimarts 21 de febrer a les 24:00 hores. Des de llavors el preu s’incrementa 5 euros fins el tancament definitiu dimarts 28 de febrer a les 24:00 hores o quan s’arribi al límit de 2.000 participants.

Tota la informació: www.muntbikes.com