Ens deixa Josep García, president del Club Ciclista Girona

30/01/2012
Carretera

Ens deixa Josep García, president del Club Ciclista Girona

El passat dia 21 de gener  ens va deixar José Garcia Palma a l’edat de 85 anys. Nascut a Granada el dia 16-02-1926 i viudo de Elisa Martínez Fernández i amb tres fills, José, Juan i Josefina.
En els anys 50 del segle passat un grup de joves aficionats a l’esport de la bicicleta es van reunir i formaren el Club Ciclista Dinàmics que anys més tard el 23-05-1951 va passar anomenar-se Club Ciclista Girona.
Entre aquests joves esportistes hi havia en José Garcia Palma i des de llavors sempre ha estat vinculat a aquest meravellós esport del ciclisme i en especial dedicació al Club Ciclista Girona.
Primerament com a corredor ciclista i anys més tard desenvolupant diferents tasques i càrrecs dins el Club Ciclista Girona com a President, Vicepresident, Secretari i Director Esportiu.
De professió ferroviari sempre va estar vinculat al ciclisme gironí amb una gran trajectòria dins d’aquest esport, en el qual va obtenir molts guardons. La Generalitat de Catalunya li va atorgar la medalla de l’esport per la seva tasca en el món del ciclisme i en especial dedicació al ciclisme gironí.

El Club Ciclista Girona vol acompanyar a la família en aquests difícils moments i desitja que Don José Garcia Palma descansi en pau.