La Volcat ja té les seves etapes

26/01/2012
BTT

La Volcat ja té les seves etapes

Com és habitual, la Volcat no faltarà a la seva cita amb el millor BTT i tornarà a celebrar-se durant les festes de Setmana Santa, amb la primera part a les Terres de Lleida i la segona part a la província de Barcelona.
Una vegada més seran 3 les etapes que donin vida a aquesta prova: la primera jornada, el 6 d'abril, unirà la localitats de La Coma (Vall de Lord) amb Solsona, en una jornada que recorrerà paisatges impressionants del pre-pirineu. La segona etapa es celebrarà entre les localitats de Solsona i Igualada, zona que es caracteritza per ser molt boscosa, i l'última jornada anirà d'Igualada a Castellolí, sent l'etapa més curta però la més tècnica.
Seran un total de 180km de prova que es podran disputar en modalitat de Competició, Open i Popular, sent una prova de màxim nivell però també com a trobada per a aquells afeccionats al BTT que volen posar-se a prova en un ambient esportiu, lúdic i alhora competitiu.
Tres dies de competició però també de convivència i esperit de superació amb uns recorreguts que donaran a conèixer uns nous paisatges. Et perdràs l'ocasió de viure una nova aventura de 3 dies en BTT?

Inscripcions obertes a www.ocisport.net