Obertes les pre-inscripcions de la Copa Catalana Internacional de Banyoles

24/01/2012
BTT

Obertes les pre-inscripcions de la Copa Catalana Internacional de Banyoles

El pròxim 11 de Març torna la Copa Catalana Internacional de Banyoles, prova que ja s’ha convertit en tot un clàssic dintre del panorama internacional de cross country i que forma part d’un circuit ja “clàssic” dintre del MTB, no només a nivell català, sinó també a nivell espanyol i francès.
En aquesta nova edició, Banyoles comptarà amb una nodrida representació de ciclistas estatals i internacionals. Cal destacar la presència de Julien Absalon i l’equip Orbea, demostrant una vegada més el seu compromís amb el certamen. La resta d’integrants, encapçalats per Iñaki Lejarreta i Rubén Ruzafa, també han confirmat la seva assistència.
Les característiques i nivell de la prova fa que Banyoles sigui una prova molt seguida pels corredors, per entrenar-se i preparar competicions de màxim nivell. El recorregut, ideat una vegada més pel Club Ciclista Banyoles, serà similar al de passades edicions: amb sortida del Parc de la Draga, els ciclistes hauran de fer front a un recorregut d'uns 9km amb constants i curts canvis de ritme, però amb importants desnivells per la zona del cementiri i el Mirador de l’Estany de Banyoles. I és que aquest circuit està dissenyat de manera que els espectadors puguin gaudir en tot moment de la prova, ja que hi ha indrets que pots arribar a veure els corredors unes tres vegades per volta.

Per participar a la prova inaugural de la Copa Catalana Internacional cal formalitzar la preinscripció on-line a www.ocisport.net abans del 8 de març.

Per més informació podeu contactar a info@ocisport.net o trucar al 93 8088091.