Obertes les inscripcions pel Marató de l´ Anbaso

23/01/2012
BTT

Obertes les inscripcions pel Marató de l´ Anbaso

Les localitats d’Aguilar de Segarra i Rajadell, a la comarca del Bages, acolliran el 4 de març la Marató de l'Anbaso que serà Campionat de Catalunya de Marató-BTT amb un total de 54km per aquells que vulguin disputar el Campionat o realitzar la pedalada llarga, i per aquells que ho prefereixin, poder participar a la pedalada de 30km de recorregut.
Per aquesta quarta edició, el Club Anbaso ha preparat un circuit caracteritzat per pistes forestals, corriols i trialeres pels boscos d’Aguilar i Rajadell. El quilometratge total serà d'uns 54Km passant per la Serra de la Vall, els corriols de Cal Xamal i la riera de Rajadell. A partir del poble de Rajadell (360m) comença la part més física amb la pujada fins al Cogulló (820m). Un cop s’arriba al punt més alt de tot el recorregut, comença un corriol d’uns 5km amb tendència a baixar que durà els participants altra vegada a peus de la riera de Rajadell, per després retornar cap a Aguilar de Segarra per corriols i senders amb tendència a pujar durant els últims 12km de circuit.
La pedalada de 30Km passarà per la Serra de la Vall, els corriols de Cal Xamal i la riera de Rajadell. A partir d’aquí la volta curta ja inicia el seu retorn cap a Aguilar de Segarra per un seguit de corriols i pistes passant per la zona del Prim i la Soleia de Can Ferrer.
Finalment, a l’arribada, els corredors es trobaran amb un bon esmorzar a base de pa amb tomàquet i botifarra al local social d'Aguilar de Segarra.
Les inscripcions ja estan obertes a www.ocisport.net fins el dia 1 de març, i el dia 4 de març també es podran realitzar a la zona de sortida, però amb un recàrrec de 5€.

Més informació a info@ocisport.net o al 93 808 80 91