Joan Font guanya la I Cursa del Pavo de Vilanova i La Geltrú

26/12/2011
Carretera

Joan Font guanya la I Cursa del Pavo de Vilanova i La Geltrú

El passat dia de Sant Esteve, un important grup de corredors es va concentrar abans de dinar els canelons a la capital de la comarca del Garraf per participar en la primera edició de la Cursa del Pavo organitzada per la Unió Ciclista Vilanova.
La cursa, de 50 quilòmetres, es va disputar en el sector de la Masia d'en Notari amb un magnífic sol i una temperatura més suau que les que hi havia de bon matí a tot Catalunya.
Com la social de Sant Pere de Ribes, la classificació va estar dominada pels corredors de la categoria èlit. Joan Font (CKT-Novatec) va guanyar la cursa en solitari gràcies a un atac a les últimes voltes que ningú no va poder respondre. Segon, a 17 segons, va arribar el sempre regular Jordi Soler (Societat Ciclista Ilerdense) i a 20 segons, en tercera posició, va ser Albert Cantenys, del Lizarran Reus-Casial.
Després d'aquesta puntuable, la general provisional de la III Challenge de Socials de Barcelona ha canviat de líder. Joan Font, de l'equip CKT-Novatec, és el primer a la classificació gràcies a la seva victòria a Vilanova i el tercer lloc a la cursa de Sant Pere de Ribes.
Segon, a només un punt de diferència, és Jordi Soler (SC Ilerdense) que ha estat segon a les dues curses. El tercer, amb 40 punts, és el guanyador de la primera cita Guillem Muñoz (Pocara-The Cyclery).
Encara no està definida la propera data de la III Challenge però, tant bon punt estigui confirmada, la comunicarem en la plana web www.challengesocialsbarcelona.blogspot.com on ja estan disponibles les classificacions de les curses i la general provisional del campionat.

Els organitzadors aprofitem per desitjar-vos una bona entrada per l'any 2012!!

Fotografia: Joan Font (CKT-Novatec)
Font fotografia: Toni Albà