La XVII Pedalada BTT Santa Llúcia es celebra el proper diumenge

15/12/2011
BTT

La XVII Pedalada BTT Santa Llúcia es celebra el proper diumenge

Sant Feliu de Pallerols organitza aquest diumenge l’última BTT oficial de la temporada amb l’interessant XVII Pedalada BTT Santa Llúcia que tindrà dos recorreguts per escollir de 35 i 15 km i cal felicitar als organitzadors que s’han lluït i han cuidat tots els detalls per l’èxit de la marxa, com podem destacar que amb la inscripció col•laboraran amb la Marató de TV3, o amb el lot que ha preparat per tots els “bikers” amb una camiseta tèrmica, un fuet, una ampolla de vi, bidó i desmuntables.
També es faran reconeixements als primers de masculí i femení de volta curta i llarga amb trofeus i pernils.
I a la tornada la clàssica botifarrada. I com a llocs l’interès i per visitar cal fer esment i recordar que és terra de volcans com el Sant Marc o que es terra de Remences, Castell d’Hosoles o de Puig Alder, Molí de la Conqueta, o que el Ball dels Cavallets i la Mulasa està declarat d’interès nacional.
Des de la Delegació de Ciclisme de Girona ens plau agrair als organitzadors que per primer cop serà una BTT oficial federada, donat que són coneixedors de les seves avantatges i que la Delegació estarà com sempre fem a totes les proves de ciclisme, fent costat amb tot i per tot “qui sembra recull”. Ens veiem i gràcies !!!

Per inscripcions i més informació: www.bttsantallucia.com

Nota de Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)