Final Copa Gironina de BTT i Campionat Gironí a Serinyà

01/12/2011
BTT

Final Copa Gironina de BTT i Campionat Gironí a Serinyà

El Sr. Josep A. Ramon alcalde de Serinyà, juntament amb  Joan Nicolàs, President del Club Ciclista Serinyà i la Delegació de Ciclisme de Girona van fer una reunió per ultimar els detalls d’organització de la Final de la Copa Gironina de BTT que ha tingut 9 proves puntuables, i donat que no s’havia celebrat encara degut a la situació, el club també organitza el Campionat Gironí a partir de la categoria de cadets, per la promoció ja es va celebrar, i els tres primers de cada categoria rebran una medalla de disseny. També han preparat una samarreta tècnica per tothom i un bon esmorzar i pels Campions finals es farà la clàssica foto de família.
Pel que fa a la prova, la informació rebuda es que els participants podran gaudir d’uns reconeguts considerats exigents, per la competició o per la marxa de lleure però autèntics de BTT amb gran majoria dels clàssics corriols de “camins de cabra” que tan agraden.
Els circuits tindran 32 i 20 km i els habituals pels nens i nenes seguint la tasca de promoció del campionat, i dintre els encants cal destacar la Pujada del Fang, Creu Puig Hurtòs, Font de la Teula o creuar tres cops el riu Ser. Les proves començaran a les 9’30 h al pavelló de Serinyà.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)