Edgar Valero i Josep Duran guanyen a La Bisbal de l´ Empordà

28/11/2011
BTT

El club ciclista Daró que presideix Joan Villodres ha estat l’encarregat d’organitzar a la Bisbal d’Empordà la penúltima cursa de la Copa Gironina de BTTT amb uns 250 corredors de totes les categories. La prova que es va celebrar amb normalitat i una bona organització tot i les restes de fang dels dos circuits que tenien 33 i 21 km per Les Gavarres amb el Puig d’Arques com a cim més alt.
En la volta llarga van dominar el júnior Edgar Valero i el seu company èlit, Oriol Colomé (Bicis Esteve) que van entrar junts amb un temps de 1’25 h., el tercer Ramon Lozano (Trafach Bikes), primer sub 23 Umbert Almenara (Esteve), primer màster 30 David Vilosa (CC Daro) i primer veterà 40 Pere Sànchez (Transports Porqueres).
A la volta curta es va imposar en solitari el corredor infantil Josep Duran (Medina Llagostera) seguit dels cadets Xavier Ariza (La Torreta Bike) i Narcís Lopez (Banyoles). Primer esplai Daniel Muñoz (Basolí Derbi), primer veterà 60 Robert Baserba (Figueres), primer infantil Alex Jaime (Radikal Bikes), primer veterà 50 Ricard Argenter (Ganduls Viladrau), primera fèmina infantil Magda Duran (Godoy Cardedeu), primera fèmina èlit Rosa Maria Riera (Cosmopolitan). Els premis van ser càntirs de disseny de la Bisbal.