RECTIFICACIÓ: El diumenge 27 de novembre es disputarà la Copa Gironina de la Bisbal de l´ Empordà

25/11/2011
BTT

RECTIFICACIÓ: El diumenge 27 de novembre es disputarà la Copa Gironina de la Bisbal de l´ Empordà

Diu la dita que “després de la tempestat arriba la calma” i al cap de tants dies de pluja i tenir que ajornar la Copa Gironina de BTT  a la Bisbal d’Empordà, per fi, i sinó canvia, el Club Ciclista Daró podrà organitzar aquest diumenge la penúltima prova ja que la última serà el dia 4 a Serinyà.
La prova de la Bisbal es disputarà amb sortida a les 9’30 h des de la Font de l’Arbre i els circuits tindran 32 i 21 km per les muntanyes de les Gavarres amb recorreguts variats i coneguts com Sant Cebrià dels Alls, el corriol de la Mina o el Puig d’Arques que és el cim més alt de les Gavarres i els corredors tindran que creuar també 2 cops el riu Vilà, i els nens i nenes uns circuits de 1 i 2 km.
A l’arribada no hi faltarà un bon esmorzar i els premis seran uns cantis que formen part de la tradicional ceràmica de la Bisbal. Tant de bo es faci realitat la previsió de un bon temps i es pugui celebrar una divertida matinal de BTT. Recordem que pels cicloturistes de lleure i no federats, serà una marxa popular per gaudir millor dels encants de les Gavarres.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)