La Copa Gironina d´ Amer es celebra aquest diumenge

09/11/2011
BTT

La Copa Gironina d´ Amer es celebra aquest diumenge

Amb les fortes pluges d’aquests dies el Club Ciclista Amer Hipra no ha pogut organitzar amb garanties de seguretat la Copa Gironina de BTT que es tenia que celebrar aquest diumenge passat a Amer, donat el mal temps i les dificultats dels camins , s’ha decidit que es disputarà aquest proper diumenge amb el mateix format previst ja que finalment no es celebrarà la cursa prevista per aquest dia 13 a Mont-ras. Els circuits tindran recorreguts de 33 i 21 quilòmetres pels grans i 1 i 2 quilòmetres pels nens i nenes.
La primera part dels circuits llargs seran pel costat tant popular com és la Ruta de les 3 Ermites, Sant Roc de la Barroca, Santa Lena i Santa Brígida, i l’últim tram serà pel costat del manantial Fonter i camins de Sant Martí Sacalm.
La cursa llarga serà a les 9:30 hores i la curta, en aquest cas, a les 10 hores. I com és habitual hi haurà 3 trofeus per categoria, esmorzar, obsequis i els primers de la marxa popular també tindran el seu reconeixement, en aquesta ocasió, per gentilesa del club organitzador.
Les tres últimes proves seran el dia 13 a Amer, el 20 a La Bisbal i la final el 27 a Serinyà.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)