Umbert Almenara guanya la Copa Gironina de Llagostera

18/10/2011
BTT

Umbert Almenara guanya la Copa Gironina de Llagostera

El corredor bisbalenc Umbert Almenara (Bicis Esteve), qui ha aconseguit diferents títols de BTT, s’ha imposat en la Copa Gironina que s’ha disputat a Llagostera, organitzada pel CC Medina Llagostera, amb una participació que ha superat els 300 corredors. En la volta llarga, d’uns 35 quilòmetres, es va formar un primer grup d’uns 15 corredors que es van desviar del traçat previst, per un tram fàcil d’equivocar-se, i Almenara, que ja havia perdut uns 2 minuts dels primers, va tenir més sort, o encert, i no es va perdre i va aconseguir la victòria en solitari. Donat que no és el primer cop que passa, la Delegació de Ciclisme de Girona prega un nivell més alt d’organització d’alguns clubs i demana, de manera especial, la qualitat i bon marcatge dels circuits, ja que és vital pel èxit i la bona imatge de les proves de BTT que sempre han gaudit a les comarques gironines.
El podi d’arribada l’ha completat el líder, Oriol Colomé, segon, i Jordi Quintanas (Medina Llagostera), tercer i primer Júnior. Altres primers han estat Josep Ma. Caldas (Dr. Bike) en M-30 i Octavi Fontané (Esteve) en Veterà 40. En la cursa curta, de 20 quilòmetres, el millor ha estat l’Infantil Xavier Ferrer (Radikal Bikes), seguit de Josep Durán (Medina Llagostera) i Guillem Cassú (Radikal Bikes). Els altres primers son, en Cadet, Xavier Ariza (La Torreta Bike), en Fèmines 98, Magda Durán (Godoy Cardedeu), en Fèmina Èlit, Rosa Ma. Riera (Cosmopolitan), en Infantil 98, Aleix Jaime (Radikal Bikes), en Fèmines 97, Sílvia Roura (Cycles Ayats),en Veterà 50, Florenci Lòpez (Club Es Girona), en Veterà 60, Robert Baserba (Figueres) i en Esplai, Josep Cobos (Esteve).
Les curses per nens i nenes, amb uns 90 participants, han tingut dos circuits, de 1 i 2 quilòmetres, i els primers han estat els següents corredors: Pre-Benjamins, Alex Belmonte i Zaira Boter (CC Amunt), Benjamins, Eudald Fàbrellas (Enplanter) i Sara Méndez (Cardedeu), Principiants 1r. Any, Francesc Verge (Cycles Ayats) i Lorena Meneses (Guixols), Principiants 2n. Any, Aleix Verge (Esteve) i Maria Romero (Guixols), Alevins 1r. Any, Manel Corralero (Gènesis Blanes) i Lídia Fuentes (Vila Bike) i Alevins 2n Any, Romà Passarius (Platja d’Aro) i Berta Orozco (Cycles Ayats).

La propera cursa, diumenge 23, a Sant MartÍ Vell.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)