Es presenta el Lleida Down Town

05/10/2011
DHi

Es presenta el Lleida Down Town

Ahir dimarts al migdia s'ha dut a terme a la Seu Vella de Lleida la presentació oficial de la cinquena prova de la Guak Copa Catalana DH Internacional, el Lleida Down Town, que tindrà lloc el proper 9 d'octubre a la capital de les terres de ponent.
L'acte ha comptat amb la participació d'Àngel Ros, alcalde de Lleida, de Joaquim Perisé, delegat territorial de l'Esport, de Txema Alonso, regidor d'Esports de Lleida i de Josep Roca, president de la Penya Ciclista Colomina, organitzador del certamen juntament amb l'empresa Ocisport.
Àngel Ros ha volgut destacar la rellevància de la prova que s'ha consolidat dins del calendari, com ho demostra la seva inclusió en el proper calendari UCI, mentre que Quim Perisé ha ressaltat el bon treball dut a terme conjuntament pel Club Colomina i Ocisport. Por la seva banda, Txema Alonso ha destacat l'espectacularitat de la prova, així com l'alt nivell participatiu, i Josep Roca, de la Penya Ciclista Colomina, no ha volgut desaprofitar la ocasió per agraïr el recolzament institucional en un moment complicat per a seguir endavant amb l'esdeveniment.
Cal recordar que el Down Town de Lleida és una de les novetats d'aquest any de la Guak Copa Catalana DH Internacional, i amb la seva inclusió dins del campionat, es vol donar major espectacularitat i fer arribar al gran públic la disciplina del descens.