240 bikers a la Marxa \"Cingles de Llémena\"

03/10/2011
BTT

240 bikers a la Marxa \"Cingles de Llémena\"

Diumenge passat, es va celebarar la quarta marxa en BTT de la Vall de Llémena, en commemoració de la Festa Major, que amb molt empeny s´ ha anat cuidant any rere any.
La prova constava de dos recorreguts, un de 20 Km i un de 34 km, els dos amb prou encant com per voler tornar-hi un altre any, per tal de poder gaudir dels encants del nostre entorn; des de Sant Martí de Llémena, fins a Sant Climent d’Amer, passant per la Barroca, els Tres Rocs i les Serres, tot resseguint el perfil dels nostres Cingles, i l’ambient festiu de l’organització, que hi va posar tot de la seva banda, per tal que tots us enduguessiu un molt bon record de la nostra marxa.
Des de l’organització només podem dir-vos, moltes gràcies! Moltes gràcies per haver vingut de tants llocs diferents, moltes gràcies per haver participat de la nostra festa, moltes gràcies per portar el vostre esperit de lluita en aquest tipus de cursa, i sobretot demanar-vos que no hi falteu l’any vinent, i que ens ajudeu a arribar a la xifra de 300 participants.

Amb tot només queda dir-vos els tres primers classificats de la volta llarga:

1. Amb el dorsal 28; Jordi Qintanas Aumatell amb 1h 59’ 30’’
2. Amb el dorsal 53; Ramon Lozano Lozano amb 2h 00’ 30’’
3. Amb el dorsal 48; Miquel Campasol Llinàs amb 2h 00’ 31’’