Es decideixen els guanyadors del Gran Premi Massi

03/10/2011
BTT

Es decideixen els guanyadors del Gran Premi Massi

La jornada final de la segona edició de l’Outdoor Sports Experience presentat per TV3 va servir per valorar la celebració d´ aquest esdeveniment d´ esport i activitat. Més de 3.000 persones han près part en les diferents marxes i activitats competitives que s’han dut a terme al llarg del cap de setmana, més de 8.000 han disfrutat de les activitats lúdiques permanents que hi havia instal•lades a la Plaça Minici Natal i més de 20.000 han passat a visitar aquest gran esdeveniment de l’esport a l’aire lliure
El dia ha començat amb GP Massi-Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona BTT. S'hi han reunit els millors bikers nacionals, que han lluitat amb una doble motivació en aquesta última prova del circuit: aconseguir un bon resultat en la cursa i defensar o millorar la seva posició a la classificació general.
En la primera de les curses s’han decidit els guanyadors i guanyadores finals de la majoria de categories de la Copa Catalana Internacional. Els títols han anat a Sandra Santanyes (Fèmines Elit), Pau Egeda (MA-30), Pere Batllori (MA-40), Francisco Guerra (MA-50-60), Gerard Álvarez (Juniors), Oriol Ruiz (Cadets), Judith Sánchez (Fèmines Sots-23), Miranda Agustí (Fèmines Junior) i Judit Forés (Fèmines Cadet).
En la cursa de les 12:30, on hi havia en joc la general final dels Elit, Sots-23, Sots-21 i Sènior, ha guanyat el francès Marc Colom en un apretadíssim sprint amb Alexis Vuillermoz. Tercer en la general ha estat en Joan Llordella, que ja es presentava aquí com a líder, i que aconsegueix així endur-se la victòria final del 2011. En Sots-23, el guanyador de la general ha estat Crístofer Bosque; Ever Alejandro Gómez ha guanyat en Sots-21, i el millor Sénior de la temporada ha estat Hugo Costa.

Informació: Ocisport