Ricardo Garcia s´imposa a Angel Vallejo a La Jonquera.

03/10/2011
Carretera

Ricardo Garcia s´imposa a Angel Vallejo a La Jonquera.

Disputadíssima segona etapa avui de 170 quilòmetres entre les poblacions de Sant Esteve d´en Bas i la Jonquera, amb quatre ports de muntanya puntuables (Alt de Oix km.41, Alt de Rocabruna km.65, Alt de la Salut km.153 i Pic d´Agullana km.163) i dues metes volants (Sant Joan les Fonts km.100 i Cistella km.144).
Una escapada de sis corredors ha protagonitzat la fuga de la jornada desde la mateixa sortida de l´etapa: Ricardo Garcia (Orbea), Angel Vallejo (Superfroiz), Johann Caoquil (La Pomme Marseille), Peter Van Dick (Azysa), Gonzalo Garrido (Sel.lecció de Xile) i José Belda (Guerola Terra i Mar).
Aquests corredors han rodat agrupats amb avantatges entre 4 i 6 minuts sobre el pilot principal, comandat per l´equip del líder, Paul Voss (Endura Racing), que continua lider de la general, després del bon treball dels seus companys en aquesta llarga jornada de 170 quilòmetres.
Paul Voss (Endura Racing) ha entrat el primer del pilot setè de l´etapa, per davant del primer català, Antoni Miguel (UPV Bancaja) 8é d´etapa i de nou millor català com ahir amb arribada a Roses.
Pel que fa a les classificacions secundàries, el líder Paul Voss (Endura Racing) continua al capdavant de la regularitat, Angel Vallejo (Superfroiz) segon avui és el nou lider de la muntanya, encapçala la general de les metes volants Robert Partridge (Endura Racing), la Pomme de Marseille és el nou millor equip de la general després de l´etapa d´avui, i el millor català, com hem dit abans Antonio Miguel de la UPV Bancaja.
Demà tercera i decisiva etapa entre Empuriabrava i Figueres de 152 quilòmetres, on es coronarà el vencedor d´aquest 12é Cinturó Ciclista de l´Empordà, i amb una arribada sempre espectacular davant el Museu Dalí de la capital empordanesa

Text i font fotografia: Servei de premsa de l´ Esport Ciclista Figueres (Amat Artigues)