La Territori Puigcerà presenta diumenge un nou circuit

28/09/2011
BTT

La Territori Puigcerà presenta diumenge un nou circuit

La Territori Puigcerdà. La Cerdanya es disputarà el diumenge 2 d’octubre a Puigcerdà, serà la setena  edició d’aquesta festa de la BTT, referent dels esports i activitats de muntanya en el Pirineu .
En els darrers quatre anys l’itinerari de la marxa  ha estat situat a la baga del pla de la Cerdanya amb un recorregut per Alp  i l’Estació d’Esquí de  La Molina. Aquest any tornarem als orígens de les dos primeres edicions amb un circuit per el costat de la  solana, travessant camins i pistes del municipi de Ger , els boscos de Guils de Cerdanya tot plegat amb unes vistes espectaculars de la vall  de La Cerdanya i dels cims que l’envolten. 
Sortirem a les 8.30 h del matí  des de el centre històric de Puigcerdà, com sempre amb el càlid suport dels vilatans, per davant un  circuit de 50 Km. aproximadament , que descobreix com sempre els llocs on els bikers de La Cerdanya entrenen habitualment amb un recorregut per els poblets com Sant Martí d’Aravó, Saneja, Guils de Cerdanya, Niula , l’Estació d’esquí nòrdic de Guils –Fontanera i un petit tram a l’altre costat de la frontera per arribar novament a Puigcerdà .
Per els menys preparats tenim preparat  un circuit  més assequible de 30 Km.
El dissabte 1 d’octubre tindrem la III Trobada de BTT per escolars de 8 a 14 anys  i per la tarda en el vilage podreu fer la recollida de dorsals, xip, borsa esportista  i l’oportunitat de poder fer les  darreres  inscripcions des de les 17.00 a les 20.00 hores.
La Territori Puigcerdà.La Cerdanya és una marxa de BTT, no competitiva, organitzada per el Club Poliesportiu Puigcerdà , amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà.

Per informació  i inscripcions:
Presencialment : en el Complexe  Esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà
Per internet:  informació ,inscripció i pagament a www.puigcerda.cat/esports