Trayter i Petit guanyen l´ epíleg de la PowerBar Marathon BTT

25/09/2011
BTT

Trayter i Petit guanyen l´ epíleg de la PowerBar Marathon BTT

Bonansa (Ribagorça Romànica) es llevava amb més d'un centenar de ciclistes disposats a afontar la última prova del circuit PowerBar Marathon BTT by Northwave de la temporada. La organització havia preparat un dur circuït de 64km de llargada i amb importants i constants desnivells.
Marc Trayter, Milton Ramos, Paco Mancebo, Joan Llordella, Patxi Cia i Francesc Freixer eren alguns dels bikers que es trobaven a la primera línia de sortida, i els candidats a la victòria final. Marc Trayter no ha deixat opció als seus rivals i als primers kilòmetres ja anava guanyant terreny als seus companys fins al final que aconseguia entrar a meta amb un còmode avantatge per davant de Joan Llordella i Milton Ramos.
Paco Mancebo aconseguia la quarta posició i amb aquest resultat s'enduia el circuit PowerBar Marathon BTT 2011. Mercè Petit també es proclamava guanyadora del circuit en categoria femenina després de la victòria a Bonansa per davant de la Núria Espinosa.
En categoria sub21 el guanyador era Ever Alejandro Gómez (Ambisist), amb sub 23 Marcos Domínguez (Conor Saltoki), amb master 30 Alejo Moya (CultBikes), amb master 40 Enric Ramoneda (Tot Bici), amb Master 50 Joan Carbones (Castellterçol CC) i amb Master 60 Miquel Parera (Ravet Bikes).
Per altra banda, aquesta prova era també el Campionat d'Aragó de Marató BTT, títol que ha anat a parar a les mans de Milton Ramos (CCSabiñánigo). En categoria Master 30 guanyava el títol Ruben Martínez (CC Tarazona) i amb Master 40 Luis Barranco (CC Boscos Monzon) i amb sub23 Marcos Domínguez. 
Per equips vencia la prova el CC Palautordera i la classificació general del campionat anava a mans de Tomàs Belles-Cannondale.