Diumenge es celebra la 4a. Marxa BTT a Sant Martí de Llèmana

22/09/2011
BTT

Diumenge es celebra la 4a. Marxa BTT a Sant Martí de Llèmana

La Comissió de Festes de Sant Martí de Llémena, organitza el diumenge 25 de Setembre, la 4a Marxa de BTT. És una marxa organitzada amb molta il•lusió, amb l’experiència dels últims 3 anys i l’esperit jove que ens caracteritza, hem donat resposta a les nostres ganes de fer d’una Festa d’un Poble petit, una Cursa amb nom i ben coneguda. Un recorregut per els paratges del Llémena, on la bicicleta us acompanyarà tot rodant per corriols, trialeres i camins, que us ensenyaran el  nostre paisatge.
El circuit és apta per a tothom,  garantim als ja experimentats una bona cursa de 35km de nivell alt, sortint de Sant Martí i passant per; Pujada de la Barroca, Les Basses, Santa Lena, Tres Rocs, Sant Climent d’Amer, Les Serres per acabar arribant al punt de partida. També per als més amateurs o menys experimentats, trobaran una cursa al seu abast de 20km.
Els participants podran gaudir de sucs i pastes abans de la sortida, i d’un bon esmorzar de carn a la brasa a l’arribada, com també de diversos regals i el sorteig d’una Espatlla Ibèrica gentilesa de Don Jamon. Aquest any, hem preparat una samarreta tècnica per a cada un dels participants.

Per a més informació podeu entrar al blog: http://bttcinglesdelallemena.blogspot.com/