La 5a. Desfrenada BTT de Besalú aplega 400 “Bikers”

20/09/2011
BTT

La 5a. Desfrenada BTT de Besalú aplega 400 “Bikers”

El Club BTT Besalú Desfrenats va organitzar, amb èxit esclatant, com ja és habitual, la 5a. Marxa de BTT “Desfrenada de Besalú”, també coneguda com “La Pedalejada Nacional de Catalunya”, que celebra cada any amb motiu de la Diada de Catalunya. La matinal va començar amb el sempre esperat discurs dedicat a la nostra festa, del cantant Chukis, seguit del Cant dels Segadors, en aquesta diada tant festiva del 11 de setembre.
Tot seguit, els 400 amants del BTT van anar per feina, amb dos circuits, per escollir, de 36 o 22 quilòmetres, amb molts encants per gaudir plenament del BTT i la natura de les rodalies de Besalú, i municipis tant emblemàtics com Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca o Argelaguer, i un altre al•licient agradable va ser el riu Fluvià, que van creuar en cinc ocasions les seves aigües cristal•lines, cosa que es va agrair per treure la calor i, fins i tot, algú es va aturar a fer una banyota.
El circuit llarg era bastant exigent, amb una trialera de 4 quilòmetres, espectacular per gaudir de les meravelles que ofereix el BTT. A la tornada, lo clàssic i més, obsequis, esmorzar, rifes,...

Temps de la volta llarga

1er. Joan Llordella, 1:52:29 (Ambisist)
2on. Jordi Quintanas,1:52:33 (Medina Llagostera)
3er. Albert Codinach, 1:53:04 (Bicis Esteve)

Temps de la volta curta

1er. Marc Olivet, 1:02:13 (Pedal Maià)
2on. Javier Martínez, 1:02:50
3er. Jordi Molas, 1:04:54 (Desfrenats)

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)