Oriol Colomé i Miranda Agustí, els millors a la Copa Gironina de Salt

19/09/2011
BTT

Oriol Colomé i Miranda Agustí, els millors a la Copa Gironina de Salt

Ben segur i va quedar demostrat que el BTT de Salt té molts encants especials com ho demostra el rècord d’uns 500 amants del BTT que va aplegar la prova i una de les claus de l’èxit està que a la Copa Gironina hi té cabuda tothom, dintre unes regles de joc, però està clar que és com la festa de la bici de Salt i amb una bona organització pel Moto Club Raig Salt, amb Bicicletes Trafach i Bici Oci, amb tota una seria d’al•licients divertits que la fan també tot un “xou” amb l’incansable animador Josep Rafart que amb la seva gresca i ballaruca va fer divertir a tothom i de manera especial als 100 nens i nenes que van participar i després ho van passar pipar amb un toro mecànic inclòs. Tampoc hi va faltar un sorteig i regals per tothom i una bona botifarrada.
I a la sortida la figura de “Sa Santedat El Papa” va venir a beneir tots els participants. També cal a dir que La Baronia de Sas és una entitat fundada el 2007 de tipus cultural i esportiu dels Països Catalans amb clara vocació de País i per d’independència i sobirania de Catalunya.
Pel que fa a la cursa tenia uns circuits de 32 i 20 km per pistes i corriols variats i divertits del Mas Llunès i rodalies i un circuit petit pels nens i nenes. I la prova reina d’èlit ha estat dominada pel corredor osonenc de Bicis Esteve Oriol Colomé i Miranda Agustí (Trek) primera dona.
I per altre banda també es va organitzar una marxa a peu amb uns 70 participants que va estar guanyada pel tot terreny Toti Bes i Gemma Callicó.
Per a classificacions: www.ciclisme.cat

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)