Bona tarda de ciclisme a Palafrugell

14/09/2011
Carretera

El club ciclista Palafrugell va ser l’organitzador de la tarda de ciclisme que es va celebrar a l’autovia de Palafrugell en diverses curses per diferents categories en un recorregut que té moltes bones prestacions per la pràctica del ciclisme i que cal agrair el suport de la Policia Municipal.
La primera cursa va ser de Copa Catalana pels sèniors i màsters 30 amb uns 50 corredors, i en el transcurs de la prova, un grup de 6 corredors va lograr l’escapada definitiva i l més ràpid en l’esprint final fou el sènior Oriol Garcia (Skoda) seguit d’Albert Giol (Artsportbikes) i Albert Bañeres 3er i 1er màster 30. I el millor equip va ser el gironí ARTSPORTBIKES.
I tot seguit es van disputar les 6 curses de Copa Catalunya Infantil, amb 85 nens i nenes que caldria destacar que en categories fèmines totes les curses van ser guanyades per les corredores gironines.
Un altre fet a recordar és l’emoció de la cursa infantil de 2on any que es disputa per esprints puntuables al llarg de la cursa i que fins a l’últim esprint no es va decidir el guanyador que va ser Xavier Ferrer (Radikal Bikes) seguit de Corentin Navarro de Narbone i Josep Duran (Medina Llagostera) que feia la seva primera cursa de carretera i per equips: Ca N’Anglada.