Gran presència de bikers a l´ Open BTT Tour de Sant Sadurní d´ Anoia

14/09/2011
BTT

Gran presència de bikers a l´ Open BTT Tour de Sant Sadurní d´ Anoia

Després de la cita nocturna pròpia de l'estiu, moltes eren les ganes que arrenqués de nou l'Open BTT Tour. Per tant, hi havia moltes ganes de bicicleta de muntanya, en la que era la setena prova de la temporada de l'Open BTT Tour. No era la primera vegada que la caravana de l'Open visitava la capital del cava, i de nou l'experiència va ser tant o més bona que en la cita precedent.

Prop de 700 participants

La proposta biker oferta pel Club BTT Open Natura i el Club de Sant Sadurní ha agradat i molt als participants, que han gaudit d'allò més del millor BTT. Els dos recorreguts proposats cal considerar, fet i fet, com exigents, tant el llarg de 46 quilòmetres i 860 metres de desnivell, com el curt de 25 km i 500 metres de desnivell; fent-se, sobretot el de més quilometratge, especialment dur per la calor regnant i per la pols que s'aixecava al pas de les múltiples cobertes. Una lleugera molèstia que quedava, tot sigui, en segon terme davant la satisfacció generalitzada després de finalitzar la pedalada, ja que la varietat i la diversió van ser les notes predominants. Poques vegades els participants de l'Open BTT Tour agrair tant l'oportunitat de refrescar-se a la piscina com en aquesta ocasió. La festa es va completar amb la pedalada infantil.

Turisme i bicicleta de muntanya

Destacar l'oportunitat que es va oferir als acompanyants de visitar les caves, gràcies a la col.laboració de les diferents caves implicades. Un atractiu turístic que poques persones van poder resistir, més encara al ser a la capital del cava, proposta complementària que és una de les màximes de l’Open BTT Tour.

Esparraguera, 16 d’octubre

Finalitzada la prova de Sant Sadurní d'Anoia, l'Open BTT Tour es pren un petit descans, per tornar amb forces el 16 d'octubre. La cita, a la localitat d'Esparreguera, a la comarca barcelonina del Baix Llobregat. Esparreguera s'estrena a l'Open, i els bikers podran escollir entre el circuit llarg de 45 km i el curt de 20 km, tots dos molt entretinguts i divertits, amb una gran varietat de pistes, corriols i trialeres, de pujades i baixades; en la línia de sempre de l'Open BTT Tour.

Nota: Open BTT Tour