Sant Sadurní d\'Anoia acull una nova prova de l\'Open BTT Tour aquest diumenge

10/09/2011
BTT

Sant Sadurní d\'Anoia acull una nova prova de l\'Open BTT Tour aquest diumenge

Arrenca aquest diumenge a Sant Sadurní d'Anoia, província de Barcelona, la segona part de la temporada de l'Open BTT Tour, localitat que ja havia rebut amb anterioritat la caravana de l'Open i que per aquest diumenge espera un bon allau de bikers. De moment, ja hi ha prop de 500 inscrits, i fins a 800 participants podrien protagonitzar la setena prova d'aquesta temporada de l'Open BTT Tour.

Dos circuits rodadors per a tots

El Club BTT Open Natura, al costat del Club de Sant Sadurní, ha dissenyat dos circuits molt macos, que serviran per demostrar les enormes possibilitats per a la pràctica de la bicicleta de muntanya d'aquesta zona, on els camins i senders es repeteixen sense parar. El circuit llarg té 46 quilòmetres i 860 metres de desnivell, i es podria definir com rodador i trenca cames. Al llarg del mateix hi ha dos avituallaments, quilòmetres 11 i 24, més el final de la botifarra, passant per llocs tan macos i singulars com Sant Quintí de Mediona, Canaletes o les caves Codorniu, sense oblidar-nos del encreuament del riu Anoia. Els que optin pel recorregut curt hauran de fer front a un circuit de 25 km molt rodador i 500 metres de desnivell, gairebé sense dificultat tècnica. Tots dos comencen i acaben a la plaça de l’Era de la Guineu, al centre del poble, i són dels que fan afició, ja que agradaran tant als que només volen rodar per pista, com als que estimen les zones tècniques dels corriols i les trialeres.

Terra de cava i de BTT

En acabar la pedalada, els participants i acompanyants podran refrescar-se a la piscina municipal i visitar les caves d'aquesta localitat de la comarca de l'Alt Penedès, de més de 12.000 habitants. Tant les caves com els restaurants han preparat unes ofertes especials aprofitant la popularitat de l'Open BTT Tour. Situació de la qual són conscients tant Josep Maria Ribas, alcalde i regidor, com Jep Bargalló, regidor de Turisme. Tots dos assenyalaven en la presentació oficial de la pedalada que la visita de l'Open BTT Tour és una magnífica ocasió per fer promoció comercial de la localitat, i donar a conèixer el paisatge dels entorns de Sant Sadurní, un dels punts forts de l'enoturisme de la capital del cava.

FITXA TÈCNICA OPEN BTT TOUR SANT SADURNÍ D’ANOIA

Dia: 11 de setembre
On: Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)
Com arribar: Autopista AP-7, sortida St. Sadurní d'Anoia. Després del peatge, prendre la sortida en direcció a l'estació i caves Freixenet. Seguir recte i ja s'arriba a la plaça de l'Era de la Guineu. Sant Sadurní d'Anoia es troba a 45 km de Barcelona.
Hora de sortida: 09.30 hores (pedalada infantil). 10.00 hores (pedalades adults).
Lloc de sortida: Plaça de l'Era de la Guineu, al costat de l'ajuntament.
Recorreguts: dos. El curt té 25 km i 500 metres de desnivell. El llarg 46 km i 860 metres de desnivell). El recorregut infantil té uns dos quilòmetres.
Preu: 15 euros federats i 20 no federats. Socis del Club Open Natura (13 i 18 euros). El preu inclou els avituallaments, la bossa d'obsequis i l'esmorzar.

Més informació Open BTT Tour: www.opennatura.com, 650.944.076, i 650.944.078.
Més informació Sant Sadurní d'Anoia: www.santsadurni.org