La 5ª Desfrenada BTT a Besalú serà “La Pedalada Nacional de Catalunya”

08/09/2011
BTT

La 5ª Desfrenada BTT a Besalú serà “La Pedalada Nacional de Catalunya”

El club BTT Desfrenats de Besalú organitza aquest diumenge la 5ª Desfrenada de BTT que s’ha guanyat  a pols com una de les marxes de més participació i de nivell, i que amb motiu del 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya s’ha titulat com “La Diada Nacional de Catalunya” i a la sortida es farà com cada any un emotiu discurs tant recordant vivències i lo que representa aquesta Festa per la nostra Nació Catalana.
Pel que fa a la part esportiva de la prova, el club organitzador ha cuidat tots els detalls com ja és costum amb dos recorreguts de 36 i 22 km. El circuit és apte per a tothom amb una pujada sostinguda i suau, i el circuit llarg ja està pensat i preparat per corredors més experimentats, travessant les Serres, el Mor, la Miana, Palomeras i Cagulera, i un divertit corriol d’uns 4 km que impressiona.
I dintre els encants dels recorreguts els “bikers” podran gaudir del riu Fluvià que tindran que creuar més d’un cop i tots els encants dels termes municipals de Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca o Argelaguer.
I tampoc faltaran els regals i botifarrada, i els acompanyants i familiars podran aprofitar la matinal per visitar l’emblemàtica Vila comtal de Besalú.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)