Les grans clàssiques viatgen a Olot amb la Cursa Festes del Tura

07/09/2011
Carretera

Les grans clàssiques viatgen a Olot amb la Cursa Festes del Tura

El club ciclista Olot, organitza per aquest diumenge dia 11 de setembre, Festes del Tura i Diada Nacional de Catalunya, la tradicional cursa “Festes del Tura” per categories èlit i sub 23, sèniors i màsters 30.
Ha estat sempre considerada amb els seus 57 anys una de les proves més carismàtiques del calendari català, tot i que amb la forta crisis dels últims anys, s’ha perdut la caravana publicitària més important de Catalunya que tothom esperava en el seu recorregut amb el repartiment principalment  d’obsequis de les cases d’embotits.
El temps canvien i aquest any fins i tot per poc no es perd la cursa, ja que és en una de les dates restringides per Trànsit, però la Delegació de Ciclisme de Girona “ha posat tota la carn a la graella” i ens plau manifestar la nostra satisfacció per la gestió que hem fet, exposant la seva antiguitat, la importància i categoria de la prova i el caràcter marcadament tradicional. I el Servei Català de Trànsit ha donat el seu vist i plau per poder celebrar la prova i des de la Delegació de Ciclisme de Girona ens plau expressar el nostra agraïment al Servei Català de Trànsit. Està clar que en el nostra difícil esport no es pot baixar mai la guàrdia.
El recorregut de la prova tindrà 138 km i sortirà a les 10 h d’Olot fins a Girona per les Encies i tornarà a Olot per Mieres.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)