La Volta en BTT Vall de Camprodon reuneix 200 “betetés”

30/08/2011

Aquest diumenge es va celebrar a Camprodon, organitzat pel Club Ciclista Ski Club Camprodon, la 7a. edició de la Volta en BTT Vall de Camprodon “Terra d’Isards”, amb una participació de 200 amants del BTT,  que podien escollir entre dos recorreguts, de 42 o 22 quilòmetres, també cal destacar la promoció amb uns 50 nens i nenes, que aplaudim, i que tenien un circuit més petit.
Aquesta volta en BTT ja s’ha convertit en una clàssica de La Cerdanya, i els organitzadors van estar molt satisfets per la bona participació i pel bon dia, amb sol radiant. Van preparar un circuit llarg “trenca-cames” i exigent, com ho demostren les 3 hores que va tardar l’experimentat biker del Pla de l’Estany Pere Sánchez, o les 5 hores dels últims en arribar, però la opinió general va ser que va valer la pena conèixer els encants i riquesa dels entorns de La Cerdanya.
A la tornada un bon esmorzar, per recuperar forces, amb la típica botifarra de Camprodon i un bon sorteig de material. La prova també era puntuable per la “Challenge Transpyr 2011”.

Homes: 1r.  Pere Sánchez  2n.  Miquel Prat  3r.  Jordi Quintanes

Dones: 1a. Rosa M. Riera 2a. Núria Súria 3a. Laura Hamann

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)