L’Escola Esportiva FuturEsport tanca la seva primera temporada

25/07/2011
Promoció

L’Escola Esportiva FuturEsport tanca la seva primera temporada

Aquest passat diumenge es va cel•lebrar a Ullà l’acte de cloenda de l’escola esportiva FuturEsport que té com a seu aquesta petita localitat del Baix Empordà.
En l’acte i varen ser presents tots els nens/es que han passat durant el curs per l’escola esportiva així com els seus pares juntament amb autoritats i els tècnics que han portat a terme l’activitat durant l’any.
En la cloenda es va fer un repàs de la temporada que s’acaba, així com es van donar a conèixer els nous projectes que s’esperen de cara l’any vinent. Recordar que tot i tenir menys d’un any de vida, l’escola Esportiva FuturEsport ha organitzat unes jornades formatives per tècnics i pares relacionades amb l’esport de la bicicleta, la participació activa en la festa de la poma del municipi d’Ullà, la difusió del ciclisme a través d'un campionat escolar a les escoles més properes del nostre municipi, la col•laboració amb Creu Roja i Esport Solidari en recollida d'objectes i roba esportiva transmetent valors als nostres alumnes.
També un dels clubs impulsors i organitzadors del I Open Infantil BTT de Girona específicament fet per a que els nens fossin els protagonistes al mateix temps que la prova organitzada per el club fos el campionat provincial gironí. Durant l’estiu s’ha organitzat el I Casal estiu de ciclisme (donan't coneixements tècnics i teorics de 4 modalitats de ciclisme) i se’ns dubte, durant tot el curs s’ha dut a terme l’activitat d’escola esportiva, incidint sobretot en tres esports: Atletisme, natació i ciclisme, tot això sota la supervisió de 4 tècnics qualificats i preparats per aquestes tasques.
Finalment afegir que de cara el curs vinent, l’escola esportiva FuturEsport passa a ser una de les 3 escoles de ciclisme catalanes que s’incorporen dins el Programa Nacional de Escuelas de Ciclismo (PNEC) que promou la federació Espanyola de ciclisme, oferint així un programa de treball qualificat i rebent l’aprovació i l’ajuda en diversos aspectes per part de la RFEC. Tanmateix es preparen importants i novadores activitats de cara l’any vinent amb nous casals i campus de ciclisme i petits canvis dins l’escola esportiva.

Nota: Direcció tècnica Escola esportiva FuturEsport