La crono per equips femenina, guinda de la participació catalana als estatals escolars i cadets

19/07/2011
BTT

La crono per equips femenina, guinda de la participació catalana als estatals escolars i cadets

Els Campionats d´ Espanya de ciclisme escolar han deixat vàries medalles pels representants catalans destacant el merescut títol cadet de campiones d´ Espanya signat per l´ equip femení contrarellotge forma per Elisabet Escursell, Anna Laredo, Ariadna Trias i Laura López fou el millor de la competició per 20 segons sobre València i un més sobre l´ equip basc en recorregut de 7,8 quilòmetres.
A la primera cursa de la gimcana Esther Villaret fou sots campiona i Catalunya, segona per equips (Esther Villaret, Cristina Bru, Julia Ribas i Judith Gonzalez). A la competició de BTT Judith Fores fou tercera a la cursa femenina assolint una segona plaça per l´ equip català (Judith i Laia Fores) en la classificació per regions mentre que a la prova masculina l´ equip fou tercer .
La darrera jornada deixà vàries fites com el tercer lloc de Xavier Ferrer i la primera posició a l´ equip català masculí (Xavier Ferrer, Joel Nicolau, Joel Seco i Marc Arnau). A les curses de cadets els dos equips es classificaren entre els tres primers: segons en nois (Josep Maria Arnau, David Calmaestra, Xavier Pastalle, Paco Espuny i Oscar Cabrera) i terceres en noies (Elisabet Escursell,Anna Ladero,Ariadna Trias,Laura Lopez i Elisabet Bru).