La Copa Catalana de trial puja el cap de setmana fins Andorra

06/07/2011
Trial

La Copa Catalana de trial puja el cap de setmana fins Andorra

La segona prova de la Copa Catalana de Trial 2011 X‐UP Energy torna a l’acció el proper 10 de juliol amb una interessantíssima cita a Sant Julià de Lòria, en el complex de Naturlandia (Andorra). Serà la primera vegada que una prova de la Copa Catalana traspassa la frontera. La disputa d’aquesta prova es deu a la gran afecció que hi ha pel trial en el principat i per la gran quantitat d’esportistes andorrans que segueixen la Copa Catalana de Trial 2011 X‐UP Energy.
La prova, organitzada per l’Sprint Club Andorra, tindrà lloc en l'entorn natural del complex de Naturlandia. El traçat presenta com a principals característiques els blocs de roca on es realitzaran les cinc zones per a totes les categories. Una de les dificultats afegides serà l’altitud, gairebé 2000m sobre el nivell del mar i una temperatura superior als 25º faran de la prova andorrana una de les més dures del circuit de la Copa Catalana de Trial 2011 X‐UP Energy.
Les inscripcions es podran formalitzar anticipadament fins el dilluns abans de cada prova al web www.trialsport.es o bé el mateix dia de la prova de les 08:30 fins les 09:30, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h. Pol Tarrés de Cabrils és el líder després de la prova inaugural disputada en el Cabrerès‐BTT (Osona). Gerard Aguilar i Roger Vinyoli ocupen la segona i tercera posició respectivament. Les categories open són encapçalades per Víctor Ruiz de Salt en nivell verd, Maró Valls de Cardedeu en nivell blau i Albert Puigrefagut de Calldetenes en nivell blanc. Els líders del Kid’s Cup són Gerard Lladó d’Argentona en benjamins, Bernat Prat de Sant Celoni en principiants, Gerard Trueba d’Abrera en alevins, Domènec Lladó d’Argentona en infantils i Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor en cadets.

Just una setmana després, la Copa Catalana de Trial 2011 X‐UP Energy continuarà a l’estació d’esquí de Vallter2000 (Setcases).