El proper 26 de juny ració doble de BTT a Port Ainé amb títols catalans en joc

23/06/2011
DHi

El proper 26 de juny ració doble de BTT a Port Ainé amb títols catalans en joc

Els amants i afeccionats al BTT estan d'enhorabona ja que els propers 25 i 26 de juny Ocisport, junt la PC Colomina i la Federació Catalana de Ciclisme, ha preparat un immillorable cap de setmana amb el millor ciclisme de muntanya a l'estació lleidatana de Port Ainé, seu de l'última prova del Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional de BTT i escenari també de la Guak Copa Catalana Internacional de DH. Totes dues curses serviran per saber els nous campions catalans XC i DH. Dues especialitats tan atractives com el Cross Country i el Descens compartiran protagonisme en una cita que es disputarà a 2.000 metres d'altitud.
El Gran Premi Massi comptarà amb un circuit de gairebé 4,5 quilòmetres de longitud amb sortida i arribada als peus de l'Estació de Port Ainé presentant un desnivell de 225 metres, per a una carrera trepidant i dura que es caracteritza per dues pujades exigents i trialeras llargues i tècniques.
Per la seva banda, la prova de Descens tindrà una de les baixades més espectaculars de l'estació d'esquí contingurant un traçat d'uns 2.700 metres i més de 450 metres de desnivell.
Aquells que estiguin interessats a participar en ambdues o una de les proves de BTT de Port Ainé han de tramitar la seva preinscripció a través de la pàgina d'Ocisport http://www.ocisport.net/.
Totes aquelles inscripcions formalitzades amb posterioritat a la data límit, el dijous 23 de juny, tindran un recàrrec de 5 euros.