Tot a punt pel Bikeshow aquest cap de setmana

16/06/2011
Carretera

Tot a punt pel Bikeshow aquest cap de setmana

Estem a molts pocs dies de l’arribada del Bike Show, la Festa de la Bici i dels Patins de Barcelona. Serà aquest cap de setmana, 18 I 19 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona. Per aquesta edició del 2011, s’han buscat encara més activitats per a que aquesta gran festa sigui un marc de caire familiar i on hi hagi activitats aptes per a tots els públic i edats.
Pel que fa a les bicicletes, es podran provar models BTT de 26" i de 29". Però també ocuparan un lloc important les bicicletes de rodes més petites, amb zones destinades a especialitats tan espectaculars com BMX, Dirt Jump&Slopestyle, Flatland i Bike Trial. No us perdeu l’oportunitat de gaudir d´unes instal.lacions inmillorables i amb els millors riders nacionals, que estaran a la vostra disposició.
VallNord ens porta a Barcelona els circuits Dirt Jump&Slopestyle, on tots podreu sentir-vos com veritables riders a l´estació d´Andorra, amb la competició estrella del Vallnord DirtJump, on els riders participants lluitaran per fer els millors trucs.
Destacar que el dissabte a les 17:00, els amants del BTT tindran l´oportunitat de participar en les 2 hores de resistència per equips, així com de disfrutar de les curses dels més petits amb l’Open Provincial de Barcelona el matí de dissabte.
Per aquesta edició 2011, hi haurà una important presència de la bicicleta urbana, un tipus de ciclisme molt unit a l’entorn cosmopilta i que té una gran repercusió en el medi ambient. Una gran quantitat de marques, com Monty, Solex, Segway, Hoodbikes, Electra, entre altres, presentaran les seves novetats.
Però no tot són bicicletes, la presència dels patins augmenta, tenint així noves àrees i activitats vinculades amb les diferents disciplines existents: Zona Bull Park Inèrcia, agressivitat pura in-line a les rampes més vertiginoses, zona de velocitat longshow on es faran diverses competicions i exhibicions en Dual slalom, slalom híbrid, derrapatges, salts d’alçada, zona d’iniciació a taules (longboard , skate )… tot en un ambient festiu on no pot faltar la música.
Per a donar caliu a tota aquesta festa comptarem amb la zona Roller Disco Àrea, on es faran coreografies de ball amb patins amb la presència dels Campions del Món d’aquesta especialitat. A més, a les 18:00 hores de dissabte, hi haurà una Flash Mob, una posada en escena sempre espectacular.
També destaquem l’arribada d’un nou esport, el Mountainboard, una modalitat d’snow off-road sobre rodes, que es podrà viure en primera persona en un circuit d´iniciació especialment dissenyat pel Bike Show. Podreu gaudir de les exhibicions dels millors riders nacionals. No us oblideu de provar també els fantàstics Ungravity Scooters, que podreu testar al límit en el circuit Dual DH.
I si creieu que us sobrarà temps, també tindreu el circuit d´habilitats, educació viària, karts a pedals, balance bikes, bicis adaptades, iniciació al patinatge, hoquei patins, patinatge artístic, inflables, tallers infantils… Ah, i recordeu que els que vulguin podran formar part de la Festa de la Bici i els Patins de Barcelona, que es realitzarà el diumenge a les 10 del matí, amb sortida del c/Aragó amb Passeig de Gràcia, en la que també hi haurà inclosa una quedada estatal de bicis cruisers.

Per estar al dia de tots els detalls, podeu seguir-nos a Facebook (Vuelve Bike Show) o a la nostre web www.ocisport.net