Doblet dels cadets de la Nicky´s al Gran Premi de Cadets de Torrecilla d´ Alcañiz

15/06/2011

El cap de setmana passat l´ equip egarenc del Combidal JCS Constructura va prendre part al II Gran Premi de Cadets de Torrecilla d´ Alcañiz al Terol. La cursa es va desenvolupar sobre un itinerari de 16´5 quilòmetres a cobrir tres cops. Fou a la segona volta quan es va formar un grup de nou ciclistes que van prendre temps fins culminar a meta amb dos corredors de l´ equip de la Nicky´s. Xavier Pastalle i Oscar Cabrera en primera i segona posició. Completaren l´ actuació de l´ equip groc Ot Doniga, 18è, Eric Puche, 22è, i Guillem Clemente, 29è.