L´ Open BTT Tour viatja Sant Quirze Vallès

16/06/2011
BTT

L´ Open BTT Tour viatja Sant Quirze Vallès

Si la temporada passada la prova de l'Open BTT Tour de Sant Quirze del Vallès va ser un èxit de participació amb més de 700 participants, la cita d'aquest diumenge 19 de juny sembla ser que anirà a l'una. Falten cinc dies per a la gran cita, i ja hi ha gairebé 400 inscrits en la pedalada.

Circuits de 2, 16 i 35 quilòmetres

El Club BTT Open Natura, al costat dels amics de Republik-Bikes, ha preparat tres nous circuits per a tota la família: per als petits, per als que no estan molt forts i per als que ja sumen uns quants quilòmetres a les cames. Tots ells s’ho passaran d'allò més bé a la cinquena prova de l'Open BTT Tour 2011.
El protagonisme serà primer per als petits, per als quals s'ha habilitat un circuit de 2 quilòmetres pels voltants del Parc de Can Feliu. Mitja hora més tard es donarà la sortida dels grans. S'han ideat dos nous recorreguts, de 16 i 35 quilòmetres per la Serra de Galliners, que portaran als bikers a descobrir uns bells paratges de boscos i senders, i la resta enclavaments d'interès, com el Turó de Can Camps, Penjallops o Can Ferran . La separació entre el circuit curt i el llarg està situada al quilòmetre 15. Els del curt tornaran cap a la Masia de Can Feliu, i els del llarg aniran direcció a Can Barata, on els corriols de pujada i de baixada, així com les trialeres posaran la cirereta a una molt bona jornada de mountain bike.

Fitxa tècnica Sant Quirze del Vallès

Dia: 19 de juny
Lloc: Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Hora de sortida: 09.30 hores (pedalada infantil). 10.00 hores (pedalades adults)
Lloc de sortida: Masia de Can Feliu, al par de Can Feliu
Recorreguts: dos (16 i 35 quilòmetres). El recorregut infantil té uns dos quilòmetres
Preu: 15 euros federats i 20 no federats. Socis del Club Open Natura (13 i 18 euros). El preu inclou els avituallamients, la botifarrada, la bossa d’obsequis, i els serveis d’ambulància, dutxes i de taller mecànic.

Més informació: www.opennatura.com i 650 944 076