El Bike Show més participatiu aposta pels espais test

09/06/2011
BTT

El Bike Show més participatiu aposta pels espais test

El Bikeshow Festa de la Bici i els Patins de Barcelona, amb més de 50.000 m2 d'activitats, és el parc temàtic més gran del món de les dues rodes que es desenvolupa a la ciutat de Barcelona. I aquesta nova edició 2011, més participativa que mai, ve carregada amb multitud d'àrees de test amb la intenció que el visitant provi in situ les diferents modalitats de bicis i patins en espectaculars circuits test, especialment dissenyats per a ells.
Així, qualsevol afeccionat que ho desitgi, tindrà l'oportunitat de provar els diferents models que les diferents marques posaran a la seva disposició, com les bicicletes BTT (rígida, doble, 26” i 29”), DH, Dirt, Bmx, E-Bikes, plegables, bicis de passeig, cruisers, fixed bikes, patins inline, skates, scooters, longboards, inline, bike Trial i carts a pedals en els respectius circuits test.
Aquestes activitats, que es desenvoluparan al Parc del Fòrum, nodriran la fira activa d'aquestes característiques més espectacular d'Europa al llarg del cap de setmana del 18 i 19 de juny. Assistiran els grans especialistes que ens sorprendran amb la seva habilitat i tècnica sobre la bici i els patins, però també està pensat per tots aquells que vulguin gaudir d'un gran cap de setmana entre rodes amb les diferents exhibicions i competicions que inundaran l'oferta d'activitats del Bikeshow.
Aquesta gran Festa de la Bici i els Patins de BCN t'ofereix la possibilitat de gaudir i participar de totes les activitats de manera gratuïta, excepte d'aquelles que requereixen un segur específic, com les 2 Hores de Resistència per Equips en BTT que se celebrarà el dissabte 18 de juny i a la qual et podràs inscriure en parella on-line a través de http://www.ocisport.net/forms/bikefestival fins al dimecres15 de juny per 20€ (l'equip).

Pròximament s'obriran les inscripcions per participar de la resta de competicions programades. Per a més informació, consulteu la pàgina www.ocisport.net o contacteu a info@bikeshowbcn.com