La Tramunbike acompleix 13 edicions

06/06/2011
BTT

La Tramunbike acompleix 13 edicions

Aquest diumenge s’ha celebrat la XIII edició de la esperada Tramunbike de BTT que, tot i les fortes pluges, ha tingut una participació superior als 300 “bikers”, que han sortit de Les Preses i han arribat a Salt, amb un recorregut de 67 quilòmetres, organitzat pel BTT Fornells.
D’aquesta prova mereix destacar que és una de les clàssiques de BTT consolidades, i de referència, ja que te uns atractius únics, com és que pràcticament tot el seu recorregut és de corriols de “camins de cabra”, per gaudir plenament de l’autèntic Mountain Bike, dissenyats pel club, amb el president Jaume Boix i l’incombustible Fidel Freixes, i, malgrat el fang, els comentaris eren que és la millor.
El que va arribar primer a Salt va ésser el que fou especialista de trialsin i campió d’Europa Joan Pons en 4:05 hores, seguit de Josep Almendros i Cristian Collados, de Bicis Esteve, i la primera dona, Cristina Telles.
Dins els encants del recorregut, cal ressaltar un camí romà, recuperat pels organitzadors, la capella de Sant Aniol de Finestres o “La Balma dels Tres Rocs”, on diu la llegenda que una noieta hi va tenir un fill en secret dels seus pares.
Una samarreta de disseny i un bon esmorzar va tancar la divertida matinal de la Tramunbike.

Per a més informació: www.bttfornells.com/tramunbike/