Marc Colom i Sandra Santanyes guanyen el GP Massi Copa Catalana de Lliçà d’Amunt

06/06/2011
BTT

Marc Colom i Sandra Santanyes guanyen el GP Massi Copa Catalana de Lliçà d’Amunt

Marc Colom (Calvisson Vtt) en categoria masculina i Sandra Santanyes (Bicis Esteve) en categoria femenina han estat els clars vencedors de Lliçà d’Amunt, la quarta prova del Gran Premi Massi Copa Catalana 2011 disputada aquest diumenge 5 de Juny a la comarca del Vallès Oriental.
El cap de setmana, amb la Kids Cup Copa Catalana per una banda i la cursa XC per l’altra, ha resultat un èxit de participació ja que ha aconseguit aplegar un total de 250 ciclistes, que han completat una dura carrera marcada clarament per la pluja ja que el dissabte va caure una forta tempesta que va deixar el circuit abnegat, propiciant que el fang fos el gran protagonista de la jornada.
El corredor francès del Calvisson Vtt, Marc Colom, ha estat el vencedor amb un temps de 01:25:41 després de recórrer 26 Kilòmetres en un circuit que els participants han definit com a molt tècnic i on es podia veure als corredors baixar de la bicleta per a superar les fortes pujades. El corredor català Marc Trayter (Radikal Bikes) s’ha adjudicat la segona plaça a tan sols 15 segons del vencedor. El tercer classificat ha estat el corredor de Bicis Esteve David Lozano, que ha acabat la prova a més de 2 minuts i mig del primer classificat.
Després d’una forta sortida, Marc Colom i Marc Tarayter han mantingut un frec a frec fins a la meitat de la cursa, moment en que el francès s’ha distanciat forçant un canvi de ritme al qual Trayter no ha pogut respondre i que ha fet que s’hagués de conformar amb la segona plaça. Destacar la participació de Roberto Heras, guanyador de la Volta a Espanya en tres ocasions i que enguany no s’ha volgut perdre la cursa de Lliçà d’Amunt.
Per la seva banda, la corredora sabadallenca Sandra Santanyes (Bicis Esteve) ha repetit podi, finalitzant la prova en primera posició. Ha completat el recorregut amb 01:25:04, amb 2 minuts sobre Mercè Pacios (Ambisist), segona classificada. L’últim lloc del podi se l’ha assegurat Cristina Mascarreras (Conor-Immogest).
En categoria Sots-21, el corredor Ever Alejandro Gómez (Ambisist) s’ha adjudicat la victòria, classificant-se en una meritòria quarta posició a la general. Pocs segons després creuava la línia de meta Cristofer Bosque (Tomàs Belles), primer en categoria Sots-23 i sisè a la general. Javier Salamero (Orbea), favorit en categoria Màster 40, ha sofert uns inoportuns problemes mecànics que l’han obligat a retiar-se i li han fet perdre el liderat a la general. El guanyador final ha estat Pere Batllori (Banyoles Club Ciclista). Pablo Egeda (Tomàs Belles) s’ha imposat en claredat en categoria Màster 30. Pel què fa a la categoria júnior, on s’ha vist una cursa molt dispuatada, el guanyador final ha estat Xavier Jové (Basella Moto Club) oferint un gran espectacle al nombrós públic que no s’ha volgut perdre aquesta emocionant competició.
Pel què fa a la classificació general, Francesc Freixer i Mercè Pacios mantenen el liderat a falta de 3 proves per a concloure el GP Massi Copa Catalana Internacional.