Vicky Hernández obté el patrocini de Michelin

02/06/2011
DHi

Vicky Hernández obté el patrocini de Michelin

El proppassat  Diumenge 29 de Maig Vicky Hernández va guanyar la cursa de l’Open d’Espanya, celebrada a la localitat andalusa de Motril i estrena pòdium com a corredora Michelin oficial.
Després de fer molt bons resultats en els últims 5 anys, amb un 80% de victòries en les curses disputades, la multinacional Michelin amb seu a Clermont-Ferran (França), ha decidit anar un pas més enllà amb la corredora Escalenca. Des d´ el passat mes de maig Vicky Hernández portarà els seus productes en les competicions i ajudarà al departament tècnic de ciclisme a desenvolupar els models de descens.
Es dona la circumstància que actualment Michelin col•labora en sessió de material a diferents equips arreu del món, però no té cap corredor i menys cap corredora oficial. Des de que Michelin va deixar de esponsoritzar corredors el 2005 després de ésser 5 vegades seguides campions del Món 2000-2005 amb el model: Comp16, han estat treballant en un nous models de descens anomenat: Wild Grip-R y Wild Rock-R. Vicky Hernández s’ha incorporat dins l’equip de treball i desenvolupament.
La corredora Escalenca comenta: “Com que som poques noies que practiquem descens busco altres formes de motivació i el desenvolupament de productes m’encanta. Veure un producte néixer i evolucionar-los és molt enriquidor. L’Any passat vaig estar dins l’estructura Ambisist-Downforce, un bicicleta amb solucions de carboni de la F-1. Va estar molt bé, el projecte es va acabar perquè fabricar les unitats de venda no era rentable” “Suposo que Michelin s’ha fixat en aquest treball i és per això que s’ha iniciat aquest nou projecte”
Durant aquesta temporada Vicky Hernández també correra amb material de primer nivell, com la bicicleta Ghost. “Encara estic en la fase d’adaptació, però va realment molt bé, de fet Ghost és una de les marques capdavanteres en descens”