Octavi Fontané i Miguel Martin dominen el Trofeu Banyoles-Rocacorba

31/05/2011

El club ciclista Banyoles va organitzar aquest dissabte una nova edició de la prova Banyoles - Rocacorba que es va disputar amb dues curses amb només 27 km però amb rampes de 1ª categoria fins les antenes de TV3 a uns 1.000 metres d'alçada i amb vistes paronàmiques de gran bellesa  com el carismàtic Santuari de Rocacorba a pocs metres o el preciós estany de Banyoles.
La primera cursa per veterans va ser dominada en solitari pel corredor d'Anglès de (Bicis Esteve), Octavi Fontané seguit de Jordi Pericas (CC Vallès) i Lluís Cubero (Galvesport). Santiago Prat (Molins de Rei) 1er veterà 50. Cristobal Maya (Galvesport) 1er veterà 60 i Eulàlia Calveras (CC Banyoles) 1ª fèmina i Bicis Esteve 1ers per equips.
I la segona prova per sèniors i màsters 30, el corredor de Palafrugell, Miguel Martin (Sarfa) màster 30, tampoc va tenir rival i fou el guanyador seguit de Xavier Garcia (Telecom) i Josep Gironès (Bicis Esteve) 3er. Raul Cruz (Asesores Navarra) 1er sènior i per equips Munt Bikers.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)