Pol Tarrés, primer líder de la Copa Catalana de trial

30/05/2011
Trial

Pol Tarrés, primer líder de la Copa Catalana de trial

La primera prova de la Copa Catalana de Trial 2011 X UP Energy s’ha disputat aquest diumenge en el municipi osonenc de Sta. Maria de Corcó ‐ L’Esquirol, en el marc de la multitudinària pedalada Cabreres‐BTT. La prova s’ha realitzat sobre un circuit de cinc zones naturals amb grans blocs de pedra i amb terra i on els participants han hagut de fer dues passades. La zona X‐UP Energy, la única amb elements artificials i on exigia grans dosis d’equilibri, ha resultat ser la més complicada i a la vegada la més espectacular. Els gairebé cent inscrits s’han hagut d’esforçar per treure amb èxit les complicades zones del Cabrerès, en especial les zones amb els nivells verd, taronja i vermell. Pol Tarrés de Cabrils ha fet una demostració de conducció sobre aquest complicat circuit i amb idèntiques puntuacions a cada una de les voltes, 3 i 3, s’ha imposat per davant del participant local Gerard Aguilar que n’ha fet 16 i de Roger Vinyoli de Santpedor que n’ha fet 24.
Tarrés és converteix així en el primer líder de la Copa Catalana de Trial 2011 X‐UP Energy, un liderat que si vol mantenir durant les cinc proves restants s’haurà d’esforçar ja que els adversaris no li deixaran gens fàcil. Els guanyadors a les categories de l’Open Cup han estat Víctor Ruiz de Salt en nivell verd, Maró Valls de Cardedeu en nivell blau i Albert Puigrefagut de Calldetenes en nivell blanc.
Finalment els guanyadors del Kid’s Cup han estat Gerard Lladó d’Argentona en benjamins, Bernat Prat de Sant Celoni en principiants, Gerard Trueba d’Abrera en alevins, Domènenc Lladó d’ Argentona en infantils i Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor en cadets.

La segona prova de la Copa Catalana de Trial 2011 X UP Energy, Kid’s Cup i Open Cup no serà fins el proper 10 de juliol, s’enfilarà fins Andorra, en el municipi de Sant Julià de Lòria concretament a Naturlandia.