Jordi Pericas i Jaume Morales guanyen a Vilajuïga

23/05/2011

El club ciclista Vilajuïga que presideix Jordi Gironès, fins ara era un club clàssic de BTT però aquest dissabte s'ha estrenat amb el ciclisme de carretera, i ho ha fet amb nota alta i els corredors han valorat positivament tan l'organització com el recorregut encertat de 65 km que tenia com a plat fort el port de 1ª categoria de Sant Pere de Rodes en el tram final i que ha decidit com era d'esperar les dues curses disputades.
La primera per veterans ha tingut com a protagonista i guanyador el veterà 40 Jordi Pericas que ha deixat a Octavi Fontané a la baixada que ha entrat segon seguit de Lluís Cubero, Josep Madrigal i Ricard Huelamo. Jordi Sabater va ser el 1er vetarà 50, Francisco Roca 1er veterà 60 i Shelly Olds de Califòrnia la 1ª fèmina. El club ciclista Motor Begues el 1er per equips.
La segona prova per a màsters 30 i sèniors s'ha imposat en solitari el favorit Jaume Morales per davant de David Alcaraz, Miguel Martin, Cleofas Molina i Oriol Garcia 1er sènior i primer per equips Asesores de Navarra.
El lliurament de premis va estar presidit per Pere Trias, alcalde de Vilajuïga. El total de corredors participants va ser d'uns 160 ciclistes, amb cap accident que és sempre el fet més important que es pot destacar en una cursa.
El proper dissabte dia 28 per la tarda es disputarà la prova Banyoles - Rocacorba que seran dues curses per les mateixes categories que Vilajuïga.

Nota de Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)